Tavan Extensibil 3D cu Imprimare

O data ce a devenit posibila imprimarea pe tavanele extensibile a aparut si dorinta de a crea tavane extensibile 3D. Exista 2 tipuri de tavane extensibile imprimate cu efecte 3D:

Primul tip – tavan extensibil imprimat cu imagine 3D. Pelicula, în acest caz, este montată la același nivel. Este nevoie de a alege o imagine cu un efect tridimensional. Imaginea se aplică pe pelicula atît lucioasă, precum și peliculă mată și satin. Tavanul nu utilizează forme complexe deoarece este imprimată o simplă imagine cu efecte tridimensionale. Aceste tavane pot fi instalate în diferite spații, iar avantajul principal este că inălțimea tavanului nu are de suferit. Tavanul estensibil 3D reprezintă o construcție deosebită, iar o iluminare corectă îl va face și mai deosebit.
Iluminarea se efectuează folosind lămpile incorporate, benzile LED precum și candelabrele.

Al doilea tip – tavan extensibil imprimat folosind cîteva straturi de peliculă. Pe fiecare strat de peliculă va fi imprimată o imagine specifică pentru a crea efectul 3D. În acest caz, lățimea maximă a tavanului este de 3,5 metri. Compania Lux-Tavan oferă soluții unice la crearea tavanelor extensibile 3D cu mai multe straturi de peliculă. Folosind o iluminare corectă a tavanului, imaginea imprimată va crea efectul tridimensional. Datorită tehnologiilor moderne, imprimarea pe tavane extensibile este accesibilă pentru a crea un tavan unic și personalizat după dorința dumneavoastră.