Iluminarea tavanelor

iluminarea-tavane-extensibile-1Este evident, ca o iluminare corecta poate modifica aspectul unei incaperi, facand-o mai confortabila, mai stilata si mai atragatoare.

Deja nu mai este de actualitate plasarea unei singure lustre pe tavan. Astazi in apartamente, case sau in birourii se creeaza o iluminare pe placul fiecaruia, in tavane montandu-se corpuri de iluminat incorporate, sau instalandu-se mai multe lustre.

Daca doriti sa creati o oaza de lumina si confort in incaperea dumneavoastra, dati atentie tavanelor extensibile.

Ele va vor lipsi de necesitatea efectuarii unei reparatii indelungate si a lucrarilor pe tavan pentru trasarea
comunicatiilor electrice. Cu ajutorul tavanelor extensibile, realizarea ideilor de iluminare corecta a casei, apartamentului sau a biroului dumneavoastrai se face foarte simplu – alegeti doar panza, culoarea si textura tavanului si puteti incepe!

Care este specificul alegerii instalatiilor de iluminare pentru tavanele extensibile?

iluminarea-tavane-extensibile-2De fapt, aici sunt aplicabile orice corpuri de iluminare. Exista doar nuante in alegerea elementelor de fixare. Daca ati hotarat sa instalati tavane extensibile, puteti liber combina mai multe variante de iluminare. La instalarea iluminarii pe tavanele extensibile este necesar sa tineti cont de urmatoarele: corpurile de iluminat incorporate cu mecanism rotabil trebuie sa aiba lampi de halogen cu capacitatea de pana la 50 Wt, iar cele fixe – pana la 40 Wt.

Daca plasati pe tavanele extensibile corpuri de iluminat cu lampi cu incandescenta, cele rotabile trebuie sa aiba capacitatea de pana la 60 Wt, iar fixe – pana la 40 Wt.

Daca lampile vor fi mai puternice, aceasta vor putea duce la deformarea tavanelor din cauza temperaturii. Urmariti aceste prescriptii importante la alegerea instalatiilor de iluminare, si tavanele dumneavoastra extensibile vor arata permanent ca noi.

iluminarea-tavane-extensibile-3