Îngrijirea tavanelor

Tavanul este livrat şi se montează conform cerinţelor şi recomandaţiilor Beneficiarului sau Proiectantului ingrijirea-tavanelor(culoarea, structura, forma).

Executantul este unicul care poate efectua toate lucrările afiliate decorării cu tavane extensibile, adică montarea iluminării, sistemului de ventilare, jaluzelelor etc. Realizarea acestor lucrări de către persoanele neautorizate poate duce la pierderea garanţiei. Doar schimbarea lămpilor nu este supusă garanţiei, însă trebuie îndeplinită cu o precauţie maximală.

Trebuie să fie evitat contactul tavanului cu obiectele care pot duce la leziuni mecanice. Tavanul trebuie să fie ferit de obiectele ascuţite şi tăioase. La apariţia unei asemenea situaţii, toate lucrările de reparaţie vor fi efectuate în afara garanţiei. La deteriorarea involuntară a tavanului, lucrările de reparaţie vor ţine de garanţie, iar în cazul imposibilităţii de realizare a lor, tavanul va fi schimbat.

După montare tavanul este curăţat, lustruit şi nu necesită o conservare adiţională. Curăţarea se va realiza după necesitate.

detergent-tavane-extensibileTavanul urmează a fi curăţat cu ajutorul detergentului special pe care îl găsiți în vînzare la noi, folosind o cârpă moale. După spălarea stratului de praf sau altei murdăriri, tavanul trebuie să fie spălat şi lustruit. Se recomandă, ca aceste operaţii să fie efectuate de către Executant. Tavanul instalat în încăperile, unde se cere un grad sporit de sterilitate (laboratoare, săli de operare, etc), poate fi curăţat cu ajutorul aburilor de apă sau alte substanţe chimice, alegerea cărora urmează a fi coordonată cu compania Saylor.

La apariţia controverselor privind cauzele deteriorării şi, respectiv, modalitatea de înlăturarea a ei (în limitele garanţiei sau în afara ei), Executantul autorizat respectiv are dreptul la efectuarea unei expertize.